«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

Агроджоб: З перемогою у 2019-й!

Кадрове агентство «Агроджоб» продовжує задовольняти кадрові потреби господарств Асоціації виробників молока (АВМ) та отримувати позитивні відгуки.

«Ми всі знаємо, що зараз є величезна нестача спеціалістів у тваринництві. Дуже мало людей бажають працювати в селі, та ще й в тваринництві. Тому був приємно здивований, що за короткий час мені підібрали навіть кількох кандидатів. У нашого нового спеціаліста незначний досвід, проте, ми бачимо потенціал. Я задоволений співпрацею з фахівцями «Агроджоб», тому продовжую до них звертатись», - поділився Остапчук Андрій, директор СФГ «Світанок».

За 6 місяців менеджери кадрового агентства «Агроджоб» задовольнили 20 запитів та провели зустрічі для ознайомлення молодого покоління з перспективами праці у сфері сільського господарства України, адже це галузь, яка невпинно розвивається і постійно потребує спеціалістів.

«Роботу мені знайшли дуже швидко. Я подумки налаштувалась, що пошуки займуть близько місяця. В результаті менеджер Вікторія підібрала мені вакансію за тиждень, що стало для мене приємною несподіванкою. Сьогодні я працюю на хорошому господарстві, мені надали будинок для проживання. Цілком задоволена співпрацею з Агроджоб», - зазначила Ірина Вікторівна, новий лікар ветеринарної медицинина СФГ «Світанок».

КолективкадровогоагентстваАгроджобвітаєвсіхзНовимроком! Бажаємощастя, достаткутаневпинногопрофесійногоросту!

Контактнаінформація:

Тел: +38 (067) 473-61-96

Ел.пошта:hr@avm-ua.org

Нашаадреса: Україна, Черкаськаобл., м. Умань, вул. І. Гонти, 3

Вівторок, 9 квітня 2019