«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

Інтерв'ю з hr-директором Аліною

Сьогодні ми продовжимо знайомити вас з нашою командою і на черзі під прицілом камер у нас Аліна Чоловійчук , HR-директор Кадрового агентства "Агроджоб".

Амбіційна та наполеглива, адже перші свої гроші заробила в 10 класі, вигравши в області Малу Академію Наук, з дитинства цікавилась мистецтвом та вправно знаходила спільну мову з однолітками. І саме ці ключові якості привели її в нашу команду.

Тепер Аліна натхненно підбирає кадри для групи компаній Дикун та агропідприємств всієї України і ми вважаємо, що це справжнє мистецтво!

«Величезний офіс, купа молоді, яка ніби у вулику, вирішує глобальні проблеми українського агросектору», - ділиться першими враженнями Аліна, чия професійна кар’єра в нашій компанії почалась з уже притаманного їй креативу - помічника прессекретаря Асоціації виробників молока.

ТОП-5 цікавих фактів про Аліну:

  • Час для самовдосконалення і подорожей – is the must! І якщо захоплення чергуються і змінюються протягом життя, то одне залишається стабільним – жага відкривати світ. І поки Алінці підкорилась Європа, ми щиро бажаємо їй розширювати горизонти і виходити за межі своїх мрій .
  • Мистецтво, як ми уже говорили, ще одне захоплення Аліни, тому вона колекціонує поезію та свої спогади після відвідин Лувру
  • Італійська комедія – саме в такому ритмі Аліна уявляє фільм про себе, а головна роль, звичайно ж, у Орнели Мутті, тому що класика – вічна!
  • І хоча креатив – обов’язкова складова професії, бажання Аліни досить реальні та ординарні: щаслива сім’я, улюблена робота, зелений газон з кішкою і звичайне таке людське вміння літати.
  • Своїм молодим колегам Аліна бажає не просто мріяти, а впевнено діяти, адже в цьому житті немає нічого неможливого!
Понеділок, 30 листопада 2020