«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

Інтерв'ю з hr-менеджером Вікторією

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про нашого hr-менеджера – Вікторію.

З агро Віка знайома змалечку. І навіть свої перші кошти заробила продаючи абрикоси і вишні та витрачаючи їх на солодощі й морозиво. Знала б вона тоді, що колись пов’яже свою долю з роботою в молочній сфері і буде займатися підбором кадрів на ті самі молочні ферми .

Як вона стала нашим hr-менеджером?

Ми зрозуміли, що вона ідеальна кандидатура на посаду нашого hr-а з першої зустрічі Адже під час неї, Віка розповіла про те, що з дитинства турбувалася про своє оточення та була активісткою в школі та університеті. В останньому очолювала студраду і вже тоді набирала кадрів у свою команду. До того ж Віка має двох братиків,та меншу сестричку тому турбуватися – для неї звична справа.

До речі, хоч Віка об’їздила чи не півсвіту (Фінляндія, Німеччина, Швеція, Норвегія, Нідерланди), вона часто захоплюється красою України та заявляє, що при бажанні і старанній праці можна реалізувати себе і в Україні

Вікторія мріє про велику дружню сім’ю та успішну кар’єру Хоч для когось це здається нереальним, але не нашій Вікі.

ТОП-5 цікавих фактів про Віку

1. Її надихає діяльність Маргарет Тетчер, справедлива та рішуча, перша жінка, що стала прем'єр-міністром європейської держави. Віка вірить, що жінки, як і «Залізна леді» можуть не гірше керувати світом.

2. Якби отримала мільйон доларів, відкрила б власний магазин екопродуктів, бо еко і агро – це круто!

3. Якби могла обрати надприродну можливість – це була б сила зцілювання. Тісна багаторічна співпраця з ветеринарами і технологами КЦ АВМ дається в знаки.

4. Вона обожнює авантюри, тому улюблені жанри фільмів – пригодницькі комедії та трилери. А головну роль у фільмі про себе віддала б харизматичній Кірі Найтлі. Вони навіть чимось схожі.

5. Для молодих колег має кілька порад - сприймайте помилки як уроки, щоб стати сильнішими, розвивайтеся і рухайтеся лише вперед, оскільки світ не стоїть на місці.

Цінуємо, пишаємось та бажаємо із легкістю знаходити «підходящих» кандидатів!

Понеділок, 30 листопада 2020