«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

КА «Агроджоб» взяло участь у студентському ярмарку вакансій

Вчора, 21 листопада, представники кадрового агентства «Агроджоб» взяли участь у щорічному студентському ярмарку вакансій, що пройшов на базі Білоцерківського національного аграрного університету.

Про це повідомила HR-менеджер кадрового агентства Вікторія Майданюк.

«Традиційно «Агроджоб» бере участь у цьому заході, бо це своєрідний майданчик для зустрічей між студентами й провідними роботодавцями, де кожна компанія може презентувати свої напрямки роботи, розказати про актуальні вакансії, - зазначила вона.

Під час секційних виступів Вікторія Майданюк розповіла студентам про кадрові потреби агросектору України.

«Молочне скотарство має великий потенціал, проте одним із головним стримуючих факторів, є брак кадрів. Кожне друге агропідприємство стикається з  проблемою підбору персоналу. На сьогодні господарствам бракує  молодих амбіційних спеціалістів, які будуть здатні розвивати цей бізнес. Найзатребуванішою  професію в агросфері є тракторист. У топ-3 затребуваних спеціальностей увійшли ще агрономи та ветеринари. Також  гостро відчувається потреба у технологах, менеджерах ферми, комбайнерах, тощо. Так, в Україні велика кількість аграрних вишів, проте мало випускників готові в подальшому працювати на фермах. Хоча молочнотоварні ферми України – це високотехнологічні підприємства, новітні інженерні рішення, комп’ютеризовані та автоматизовані процеси, які потребують не стільки фізичної праці, скільки інтелектуальної підкованості, а не ферми зразка СРСР!», - підкреслила вона.

Довідка: Кадрове агентство «Агроджоб» - перше кадрове агентство в аграрному секторі України. Ми пропонуємо широкий спектр вакансій в сільськогосподарській сфері діяльності України та країнах Європи.

Середа, 27 листопада 2019