«Агроджоб» — перше кадрове агентство в аграрному секторі України.

 

Компанія «Дикун» — твоє сучасне місце роботи!

В Умані успішно функціонує одна з провідних агроконсалтингових компаній не лише в Україні, а й за її межами — Дикун.

Історія компанії бере початок із 2006 року, коли колектив налічував 15 осіб, а основними напрямами діяльності була організація бізнес-турів для українських виробників сільськогосподарської продукції в різні країни світу. Передумовою був брак знань і передових технологій у той період, зокрема в галузі свинарства та молочного скотарства. З часом компанія перетворилася у багатогалузеву, кількість працівників якої нині становить понад 500 осіб. Звісно розширилася та урізноманітнилася діяльність компанії в аграрній сфері України. Компанія «Дикун» тісно співпрацює із професійними аграрними асоціаціями, які відстоюють та лобіюють інтереси аграріїв України, працюють на підвищенням ефективності своєї галузі, популяризацією української аграрної продукції на світовому ринку.  Компанія «Дикун» реалізує цілу низку медіа проектів (профільні галузеві аграрні сайти та журнали), галузевих навчальних заходів (навчальні семінари в Україні та закордоном, вебінари, міжнародні конгреси, виставки, дні поля і дні ферми, національні форуми тощо).

Умань стала аграрним серцем України. Це і не дивно, адже традиційно Черкаська область є однією із найбільш аграрно розвинених в країні. Раніше казали «всі дороги ведуть до Риму», а у нас жартують, що всі аграрні дороги ведуть до Умані. Адже саме в Умані знаходяться штаб-квартири низки аграрних асоціацій: Асоціації виробників молока, Української голштинської асоціації, Асоціації «Свинарі України», Національної асоціації цукровиків України "Укрцукор", Всеукраїнської Аграрної Ради, Ради з питань експорту продовольства (UFEB).

Крім того, зауважимо, що за останні роки завдяки активній діяльності групи компаній «Дикун» Умань відвідали представники міністерств аграрної політики Вірменії, Киргизстану, Молдови, Казахстану, Таджикистану, Туркменістану; представники Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства аграрної політики і продовольства України; дослідних інститутів і тваринницьких бізнес-асоціацій з Грузії, Білорусі, Узбекистану, США та Канади, Молдови; експерти ФАО, ЄБРР, IFC; і національні координатори Глобального екологічного фонду, міжнародні консультанти та трейдери з таких країн як Франція, Естонія, Японія, Норвегія, Німеччина, Польща, ОАЕ.

Також «Дикун» створили низку освітніх проектів. Український аграрний ліцей (академічне та професійне відділення) та Українська дитяча академія (дошкільна та початкова освіта) - це сучасні навчальні заклади, які пропонують учням здобуття освіти, в основу якої взято кращі досягнення фінської та естонської систем навчання.

Група компаній «Дикун» відкрита до співпраці. Ми раді бачити в своїй команді креативних людей з яскравими ідеями, здатних змінювати світ на краще.

Пʼятниця, 27 вересня 2019